perjantai 13. kesäkuuta 2014

Klassisten puuveneiden kokoontuminen Aurajoessa 14.6.2014

Upea Riva vuoden 2012 Riva-kokoontumisessa
Nyt tulevana lauantaina 14.6.2014 on Turun Aurajoessa nähtävillä upeita klassisia nopeakulkuisia puuveneitä. Luvassa on Aurajoessa lipumista, Naantalissa aamukahvittelua, vauhdikasta veneilyä Turun lähisaaristossa ja lounas ravintola Pinellassa. Lounaan aikana veneet ovat ravintolan edustalla nähtävissä. Tapahtuma on osa sunnuntaina 15.6. Turun Kakskerran Harjattulassa järjestettävää Concours d'Elegance -klassikkoautotapahtumaa.

Tapahtuma järjestetään samassa hengessä kuin vuoden 2012 Riva-kokoontuminen, jossa olimme myöskin mukana. (Klikkaa juttu auki tästä). 
Kaikki sporttiset puuveneet, vanhat tai uudet ovat tervetulleita ja vielä ehtii ehdottomasti mukaan! Tapahtuman nettisivut ja tietoa tapahtumasta löytyy Concours d'Elegancen nettisivuilta. Lisätietoja tapahtumasta saa minulta tai Antti Wihannolta, jolle tehdään myös ilmoittautumiset. Antin yhteystiedot löytää tapahtuman nettisivujen contact-osiosta.

Veneet ovat siis nähtävissä ainakin Ravintola Pinellan edustalla päivällä noin yhden aikaan, joten tervetuloa ihastelemaan ja ihmettelemään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti