perjantai 15. heinäkuuta 2011

Tästä lähtee!

Hei arvoisat lukijat!

Päätin nyt pitkän harkinnan jälkeen alkaa pitämään blogia päivittäin kohtaamistani puuveneasioista. Puuveneet ovat aiheena siksi, että ne ovat lähellä sydäntäni, ja olen niiden kanssa tekemisissä lähes päivittäin.

Olen 18-vuotias lukiolaispoika Turusta. Olen tutustunut puuveneisiin isäni innoittamana, sillä isäni on nuoresta pojasta asti korjaillut ja omistanut puuveneitä. Nyt viime vuosina olenkin alkanut kiinnostumaan puuveneistä oikein toden teolla. Vapaa-aikanani liikunkin pääasiassa isäni seurassa, auttamassa veneiden korjailussa ja oppimassa uutta.

Perheessämme on tällä hetkellä mm. kaksi Turun Veneveistämön moottorivenettä, joista tulen luultavasti kirjoittamaan tämän blogin aikana paljon.

Olen melko kokematon puuveneiden parissa, ja pyrin kirjoittamaan oppimistani asioista ja vinkeistä, joista toivon mukaan muillekin saattaa olla hyötyä. Olen myös kiinnostunut huviveneilyn historiasta, ja nautin suuresti veneiden historian keräilystä, joten uusista löydöksistä ja tarinoista tulee varmasti tänne juttua.

Mitä luultavimmin tällä blogilla ei vielä ole yhtään lukijaa, mutta toivotaan että edes joku eksyy tänne jossain vaiheessa. :)

PS. Ulkoasu on vielä hieman vaiheessa, ja tulee varmaankin muuttumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti